Peramin AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och handel med betongtillsatsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Peramin AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är Peramin AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 2002-09-18 så skapades Peramin AB och verksamheten är har F-skattsedel Peramin AB har haft det sedan 2004-11-11.

Peramin AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-11-11

556632-8893 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Peramin AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Peramin AB så går det att nå dem via telefon på 08-59086060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bianchi, Jean-Marc Vincent -Lempereur, Eric Hubert Léo

Följande personer är på något sätt aktiva inom Peramin AB är Lempereur, Eric Hubert Léo som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Frouin, Laurent Peirre Georges som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bianchi, Jean-Marc Vincent som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Löf, Bengt Tage som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Neckmar, Leif Göran som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor.