SveGar Assistans AB

Stockholms län

Information

SveGar Assistans AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där SveGar Assistans AB finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. SveGar Assistans AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket SveGar Assistans AB har haft sedan 2003-02-27. SveGar Assistans AB har funnits sedan och 2003-02-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SveGar Assistans AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Julmyra 150, 744 91, Heby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-59073500.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är SveGar Assistans AB Privat, ej börsnoterat.

SveGar Assistans AB har idag 556635-5284 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för SveGar Assistans AB

Bolaget skall bedriva förmedling och administration av personliga assistenter för handikappade och övriga brukares räkning, handledning och socialt stöd, träning, uppfödning och försäljning av trav- och ridhästar, ridning och körturer för funktionshindrade samt import och export av hästartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I SveGar Assistans AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Cathrine Maria Elisabeth som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Leif som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .