N&M Väsby AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Upplands-Väsby och N&M Väsby AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och N&M Väsby AB är ett av dem. Statusen för N&M Väsby AB är att Bolaget är aktivt.

N&M Väsby AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-11-22. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som N&M Väsby AB ska trivas.

N&M Väsby AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-28. I Upplands-Väsby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva HVB - Hem (hem för vård och boende), utrednings- och konsultverksamhet inom psykosocial vård. Bolaget skall även bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att N&M Väsby AB inte är momsregistrerat.

Idag är N&M Väsby AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med N&M Väsby AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59073040.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med N&M Väsby AB är Lovén, Nils-Olof som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Lena Monica som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nordin, Kenth Olof som är född 1965 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

N&M Väsby AB har 556636-0581 som sitt organisationsnummer.