Kagoma AB

Stockholms län

Information

Kagoma AB är en verksamhet som finns i Upplands-Väsby. I Kagoma AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åslund, Holger Jens Göran som är född 1963 och har titeln VD, Åslund, Holger Jens Göran som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Åslund, Anders Ronny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åslund, Karin Maria som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Rune som är född 1955 och har titeln Revisor, Gustavsson, Nils Thomas som är född 1969 och har titeln RevisorssuppleantOsborne Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kagoma AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kagoma AB på telefon 0739-140282.

FRITEXT SIDA 1 AV 1 Metod-, process- och produktutveckling samt utbildning och konsult- verksamhet inom IT och dataanvändarmiljöer och därmed förenlig verksamhet. Bygg, mark och anläggningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Bedriva handel med hästprodukter tjänster främst påminnelse- tjänster för vaccination för hästar samt att bedriva avelsverksamhet och härmed förenlig verksamhet.

Idag är Kagoma AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kagoma AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kagoma AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-06-19 och Kagoma AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-06-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kagoma AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Kagoma AB har 556642-0369 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.