MaRoKa Accounting AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Upplands-Väsby och MaRoKa Accounting AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och MaRoKa Accounting AB är ett av dem. Statusen för MaRoKa Accounting AB är att Bolaget är aktivt.

MaRoKa Accounting AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-09-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som MaRoKa Accounting AB ska trivas.

MaRoKa Accounting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-18. I Upplands-Väsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva redovisning och ekonomiska konsultationer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MaRoKa Accounting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-18.

Idag är MaRoKa Accounting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med MaRoKa Accounting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3112799.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med MaRoKa Accounting AB är Packwood, Anna-Bella som är född 1974 och har titeln VD, Packwood, Anna-Bella som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Packwood, Edward Dean som är född 1967 och har titeln Suppleant, Röcklinger, Åke Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, Falk, Susanne Elizabeth som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Västerled Revision AB som är född och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

MaRoKa Accounting AB har 556648-0579 som sitt organisationsnummer.