Team MPI AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och montering av köks- och badrumsinredningar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Team MPI AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är Team MPI AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 2003-10-02 så skapades Team MPI AB och företaget är har F-skattsedel Team MPI AB har haft det sedan 2004-02-19.

Team MPI AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-19

556649-3606 är organisationsnummret för företaget som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är Team MPI AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Team MPI AB så går det att nå dem via telefon på 08-59075290 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Team MPI AB är Borgvall, Björn Patrick som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlstedt, Marie Helene som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sundberg, Berndt Stellan som är född 1949 och har titeln Revisor, Hörnblad Nilsson, Anna Eva Elisabeth som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor, .