ABIS Finmekanik AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva inköp, tillverkning, montage reparation och försäljning av finmekaniska produkter. ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ABIS Finmekanik AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är ABIS Finmekanik AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 2004-01-26 så skapades ABIS Finmekanik AB och verksamheten är har F-skattsedel ABIS Finmekanik AB har haft det sedan 2004-08-13.

ABIS Finmekanik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-08-13

556654-8284 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är ABIS Finmekanik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med ABIS Finmekanik AB så går det att nå dem via telefon på 08-59421143 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bengtsson, Bengt-Arne Firman tecknas i förening av -Abrahamsen, Arne Jan -Ström, Carl Gustaf Ingemar

Följande personer är på något sätt aktiva inom ABIS Finmekanik AB är Abrahamsen, Arne Jan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Bengt-Arne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Carl Gustaf Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Skyttberg, Anne-Kristine som är född 1950 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .