Broberg-Boström Consultant Aktiebolag

Stockholms län

Information

Broberg-Boström Consultant Aktiebolag är ett bolag som finns i Upplands-Väsby. I Broberg-Boström Consultant Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Boström, Sven Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Ingrid Ninnie Margareta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Wicander, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Broberg-Boström Consultant Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Broberg-Boström Consultant Aktiebolag på telefon 08-59074776.

Bolagets verksamhet är försäljningskonsultation inom trädgårdsverktygsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Broberg-Boström Consultant Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Broberg-Boström Consultant Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Broberg-Boström Consultant Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-06-10 och Broberg-Boström Consultant Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-06-10.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Broberg-Boström Consultant Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Broberg-Boström Consultant Aktiebolag har 556657-9396 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.