E Nordkvist Redovisning AB

Stockholms län

Information

556659-3074 är organisationsnummer för företaget E Nordkvist Redovisning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som E Nordkvist Redovisning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som E Nordkvist Redovisning AB finns i.

E Nordkvist Redovisning AB har varit registrerat sedan 2004-04-06 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för E Nordkvist Redovisning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-15.

E Nordkvist Redovisning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för E Nordkvist Redovisning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med E Nordkvist Redovisning AB så kan ni göra det på telefon genom 08-59475420 eller genom brev på följande adress:
Propellerv. 4 B, 183 62, Täby

Bolaget skall tillhandahålla bokföringstjänster, ekonomisk rådgivning samt därme förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med E Nordkvist Redovisning AB och det är Warrén Nordkvist, Eva Anna-Lisa som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Warrén Haglund, Ulla Margareta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Irenéus, Lars Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Elbra, Siv Katrine som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,