Norrortsglas Aktiebolag

Stockholms län

Information

556662-0638 är organisationsnummer för bolaget Norrortsglas Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norrortsglas Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Norrortsglas Aktiebolag finns i.

Norrortsglas Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-05-07 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norrortsglas Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-17.

Norrortsglas Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Norrortsglas Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Norrortsglas Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-59073350 eller genom brev på följande adress:
Rönnv. 6, 194 92, Upplands Väsby

Bolaget skall bedriva bygg- och glasmästeriverksamhet, glasarbeten på fordon och fastigheter, fönsterrenovering, handel med fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Norrortsglas Aktiebolag och det är Eriksson, Jan Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersen, Lise-Lotte som är född 1968 och har titeln Suppleant, Morin, Carl-Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,