AB Transact

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena teknik, ekonomi, socialtjänst och verksamhetsutveckling och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Transact vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är AB Transact ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 2004-07-09 så skapades AB Transact och bolaget är har F-skattsedel AB Transact har haft det sedan 2004-08-09.

AB Transact är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-08-09

556663-9703 är organisationsnummret för bolaget som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är AB Transact Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med AB Transact så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Karlsson, Carl Erling Johnny

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Transact är Karlsson, Carl Erling Johnny som är född 1944 och har titeln Extern firmatecknare, Lindqvist, Annika E E som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Hasselsten, Gunilla Ann Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Zytomierski, Maria som är född 1961 och har titeln Revisor, MZ Revision AB som är född och har titeln Revisor, .