Ostnavet AB

Stockholms län

Information

Ostnavet AB är ett av många bolag som finns i Upplands-Väsby. Det är nämligen den kommunen som Ostnavet AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ostnavet AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-12-09.

Ostnavet AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-10-20. Men sedan 2004-12-09 så har Ostnavet AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Wedtorpsv. 33, 184 34, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ostnavet AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6058888.

Upplands-Väsby arbetar för att bolag som Ostnavet AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ostnavet AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel med ost och andra produkter inom livsmedelsbranschen, handla med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ostnavet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ostnavet AB och det är följande personer, Brantsved, Sigurd som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Folke, Bengt Göran Mikael som är född 1958 och har titeln Suppleant, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ostnavet AB är 556668-8247.