Moderna Måleriet Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Moderna Måleriet Stockholm AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Upplands-Väsby här finns det många olika Aktiebolag. Moderna Måleriet Stockholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Upplands-Väsby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Moderna Måleriet Stockholm AB är momsregistrerat sedan2004-12-09 och har organisationsnummer 556669-4831.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-4452288 alternativt besöka eller skicka post till Moderna Måleriet Stockholm AB på följande adress Vallmov. 12, 194 68, Upplands Väsby.

Moderna Måleriet Stockholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-12-09.

I Moderna Måleriet Stockholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , Saarenpää, Jani Rikhard som är född 1977 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva målnings-, byggnads-, tomtanläggningsarbeten, fastighetsförvaltning, konsultationer inom byggnadsbranschen, samt därmed förenlig verksamhet.