Qirin Enginering AB

Stockholms län

Information

Qirin Enginering AB är ett företag som finns i Upplands-Väsby. I Qirin Enginering AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jarlmark, Jonas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström Andersson, Klas Ove Fredrik som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hamberg, Jan Olof Martin som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Qirin Enginering AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Qirin Enginering AB på telefon 08-262329.

Bolaget ska bedriva konsultativa tjänster inom fordonsdynamik, beräkningar och simuleringar av fordonschassin, service, reparationer, underhåll samt handel med fordonskomponenter främst inom området tävlingsverksamhet med motordrivna fordon. Kurser, utbildning, tester inom fordonsdynamik. Publicering av artiklar i populärvetenskapliga magasin. Forskning, utveckling av fordonskomponenter. Konsultativa tjänster med framtagning av handlingar och underlag i samband med patentansökningar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Qirin Enginering AB av bolagstypen Aktiebolag.

Qirin Enginering AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Qirin Enginering AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-16 och Qirin Enginering AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Qirin Enginering AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Qirin Enginering AB har 556673-6012 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.