Restaurang Kilo Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Upplands-Väsby och Restaurang Kilo Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Restaurang Kilo Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Restaurang Kilo Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Restaurang Kilo Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-01-10. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Restaurang Kilo Aktiebolag ska trivas.

Restaurang Kilo Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-03. I Upplands-Väsby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Restaurang Kilo Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-03.

Idag är Restaurang Kilo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Restaurang Kilo Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59031152.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Restaurang Kilo Aktiebolag är Alouch, Nawaf som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wiklund, Bo Hans Patrik som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Yavuz, Kerim som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Yavuz, Eli Marbayn som är född 1981 och har titeln Suppleant, Dubois, Stefan Gustav som är född 1962 och har titeln Revisor, Dubois Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Restaurang Kilo Aktiebolag har 556674-2572 som sitt organisationsnummer.