Allt i fastighet Norr AB

Stockholms län

Information

Allt i fastighet Norr AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Allt i fastighet Norr AB finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Allt i fastighet Norr AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Allt i fastighet Norr AB har haft sedan 2006-08-17. Allt i fastighet Norr AB har funnits sedan och 2008-06-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Allt i fastighet Norr AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ström 1, 195 95, Rosersberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4612769.

Upplands-Väsby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Allt i fastighet Norr AB Privat, ej börsnoterat.

Allt i fastighet Norr AB har idag 556701-1647 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Allt i fastighet Norr AB

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet i egen och annans regi, köpa, äga, försälja, förädla och förvalta fastigheter samt bedriva konsultverksamhet inom dessa områden jämte därmed förenlig verksamhet.

I Allt i fastighet Norr AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Roos, Sten Kenneth som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Tim Johan Dollerup som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Barbro Carina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Roos, Irene Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Dubois, Stefan Gustav som är född 1962 och har titeln Revisor, Dubois Revision AB som är född och har titeln Revisor.