TC&C Nordic AB

Stockholms län

Information

TC&C Nordic AB är ett bolag som finns i Upplands-Väsby. I TC&C Nordic AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Daroczy, Szabolcs som är född 1978 och har titeln VD, Daroczy, Szabolcs som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Kováts, Gergely som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nyers, Jozsef Andor som är född 1936 och har titeln Suppleant, Morin, Carl-Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med TC&C Nordic AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TC&C Nordic AB på telefon 070-2358581.

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av mjukvara samt konsultverksamhet inom tele- och datakommunikationssystem sam idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är TC&C Nordic AB av bolagstypen Aktiebolag.

TC&C Nordic AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TC&C Nordic AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-06-22 och TC&C Nordic AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TC&C Nordic AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Daroczy, Szabolcs -Kováts, Gergely

TC&C Nordic AB har 556701-7693 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.