Operator bygg&förvaltning AB

Stockholms län

Information

Operator bygg&förvaltning AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Operator bygg&förvaltning AB finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Operator bygg&förvaltning AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Operator bygg&förvaltning AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Operator bygg&förvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till ULVSUNDAVÄGEN 181, 168 67, Bromma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-7671805.

Upplands-Väsby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Operator bygg&förvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

Operator bygg&förvaltning AB har idag 556707-6442 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Operator bygg&förvaltning AB

Bolaget ska äga, förvalta,idka uthyrning och bedriva handel med fast egendom och med lös egendom företrädesvis inom byggnads- branschen, maskiner och fordon för gods och persontransport, bedriva bygg- och anläggningsentreprenad, värdepappers- förvaltning, och därmed förenlig verksamhet.

I Operator bygg&förvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stigen, Lars Thomas som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, .