JE Trading & Transport AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva handel med konkurspartier, konkursmaskiner, konkursinkrom samt värderingar, transporter och åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JE Trading & Transport AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Upplands-Väsby så är JE Trading & Transport AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Upplands-Väsby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Upplands-Väsby och i Stockholms län. Redan 2006-12-11 så skapades JE Trading & Transport AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556717-2662 är organisationsnummret för bolaget som finns i Upplands-Väsby.

Just nu är JE Trading & Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med JE Trading & Transport AB så går det att nå dem via telefon på 073-9724637 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom JE Trading & Transport AB är Lindström, Johan Emil som är född 1980 och har titeln VD, Lindström, Johan Emil som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallqvist, Karl-Åke Jörgen som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .