TQ Invest AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns TQ Invest AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Upplands-Väsby här finns det många olika Aktiebolag. TQ Invest AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Upplands-Väsby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

TQ Invest AB är momsregistrerat sedan2007-07-30 och har organisationsnummer 556723-0734.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-9989668 alternativt besöka eller skicka post till TQ Invest AB på följande adress Träkolsv. 5, 194 67, Upplands Väsby.

TQ Invest AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-07-30.

I TQ Invest AB så sitter följande personer i styrelsen: , Törnqvist, Ann Louise som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utveckla och tillhandahålla internetbaserade tjänster för främst e-handelsbranschen, utföra kontorsservicetjänster såsom lokalvård, förvalta lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.