Aji AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Upplands-Väsby och Aji AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Aji AB är ett av dem. Statusen för Aji AB är att Bolaget är aktivt.

Aji AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-21. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Upplands-Väsby där företaget finns i jobbar för att företag som Aji AB ska trivas.

Aji AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-29. I Upplands-Väsby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva systemutveckling, konsultverksamhet, utbildningsverksamhet och handel inom verksamhetsutveckling, IT, elektronik, el och VVS. Handel med värdepapper i noterade och onoterade bolag. Därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aji AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är Aji AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Upplands-Väsby.

Vill man komma i kontakt med Aji AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5913014.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Aji AB är Salomonsson, Lars Anders som är född 1960 och har titeln VD, Salomonsson, Lars Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Marie Ann-Sofi som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Salomonsson, Egil Salomon som är född 1988 och har titeln Suppleant, Palm, Christer Michael som är född 1975 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Aji AB har 556726-8338 som sitt organisationsnummer.