Amentio AB

Stockholms län

Information

Amentio AB är ett bolag som finns i Upplands-Väsby. I Amentio AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sörum Langås, Are som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Amundsen, Viggo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Skipperö, Tor som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Undall, Eirik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ewerbring, Lars Roland som är född 1960 och har titeln Delgivningsbar person, BDO Sweden AB som är född och har titeln RevisorOsser, John Samuel Peter som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Amentio AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Amentio AB på telefon 08-58450810.

Bolaget ska bedriva handel med datorer, datorutrustning och programvaror samt utbilda i handhavande av datorprogram ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Amentio AB av bolagstypen Aktiebolag.

Amentio AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Upplands-Väsby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Amentio AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-02-14 och Amentio AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Amentio AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Amentio AB har 556728-8369 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.