Skadesaneringsservice Väsby AB

Stockholms län

Information

556732-4123 är organisationsnummer för verksamheten Skadesaneringsservice Väsby AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skadesaneringsservice Väsby AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Upplands-Väsby som är den kommunen som Skadesaneringsservice Väsby AB finns i.

Skadesaneringsservice Väsby AB har varit registrerat sedan 2007-06-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skadesaneringsservice Väsby AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-23.

Skadesaneringsservice Väsby AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Upplands-Väsby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skadesaneringsservice Väsby AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Skadesaneringsservice Väsby AB så kan ni göra det på telefon genom 073-2300102 eller genom brev på följande adress:
Hovslagarg. 34, 194 31, Upplands Väsby

Bolaget skall bedriva rivning, sanering, service och byggnads- verksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skadesaneringsservice Väsby AB och det är Ågren, Kjell Bruno som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Bruno Johan som är född 1938 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor,