Ninolab Förvaltning AB

Stockholms län

Information

Ninolab Förvaltning AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där Ninolab Förvaltning AB finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ninolab Förvaltning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ninolab Förvaltning AB har haft sedan 2007-09-13. Ninolab Förvaltning AB har funnits sedan och 2007-11-08 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ninolab Förvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Instrumentv. 4, 194 51, Upplands Väsby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59096200.

Upplands-Väsby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ninolab Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

Ninolab Förvaltning AB har idag 556735-9525 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Ninolab Förvaltning AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, förvaltning av annan fast och lös egendom, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Ninolab Förvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordin, Niclas Anders Ingemar som är född 1967 och har titeln VD, Nordin, Niclas Anders Ingemar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Langenius, Sven Einar som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjölund, Anneli Ingmari Christina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sten Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, Ringdahl, Eva Cecilia som är född 1958 och har titeln RevisorssuppleantRevisionsfirman Defacto Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .