HydraComp Hydraulic AB

Stockholms län

Information

HydraComp Hydraulic AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Upplands-Väsby som är den kommunen där HydraComp Hydraulic AB finns. I Upplands-Väsby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. HydraComp Hydraulic AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket HydraComp Hydraulic AB har haft sedan 2008-01-11. HydraComp Hydraulic AB har funnits sedan och 2008-01-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till HydraComp Hydraulic AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stålg. 15 A, 195 72, Rosersberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7942320.

Upplands-Väsby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är HydraComp Hydraulic AB Privat, ej börsnoterat.

HydraComp Hydraulic AB har idag 556740-9072 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för HydraComp Hydraulic AB

Bolaget ska sälja hydraulik och hydrauliska system samt cykelkomponenter och därmed förenlig verksamhet.

I HydraComp Hydraulic AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nevdahl, Adam Peder Frimann som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Rajaniemi, Niina Birgitta som är född 1972 och har titeln Suppleant, Christensson, Sven Michael som är född 1966 och har titeln Revisor, Skeppargatans Revision AB som är född och har titeln Revisor, .