Ella Marias Friskvård

Stockholms län

Information

560822-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ella Marias Friskvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ella Marias Friskvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Upplands-Väsby som är den kommunen som Ella Marias Friskvård finns i.

Ella Marias Friskvård har varit registrerat sedan 1998-08-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ella Marias Friskvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-30.

Ella Marias Friskvård är och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för Ella Marias Friskvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ella Marias Friskvård så kan ni göra det på telefon genom 0142-51688 eller genom brev på följande adress:

Friskvård omfattande förebyggande åtgärder, dietförslag, akupunktur och massage samt kursverksamhet i friskvård och personlighetsutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Ella Marias Friskvård och det är Högström, Ella Maria som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,