HC konsult

Stockholms län

Information

580902-XXXX är organisationsnummer för företaget HC konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HC konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Upplands-Väsby som är den kommunen som HC konsult finns i.

HC konsult har varit registrerat sedan 1989-09-25 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1987-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HC konsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

HC konsult är och det finns flera bolag i Upplands-Väsby som också är .

Firmatecknare för HC konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med HC konsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Utbildning. Utvecklingsverksamhet inom idrotten. Författare av utbildningslitteratur. Naprapati. Kinesiologi. Biomekanisk analys.

Det finns olika personer som har en koppling med HC konsult och det är Holmberg, Hans-Christer som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,